• Nederlands

Inspecties

Een kwaliteitssysteem is een continu en systematisch proces van meten, verbeteren en vernieuwen van processen en producten. Inspecties vormen hier een belangrijk onderdeel van. Onze inspecteurs helpen je graag dit proces juist te doorlopen.

Het doel van de inspecties is om te controleren of beheersmaatregelen die zijn vastgesteld op de juiste wijze worden toegepast in de praktijk. Hierdoor kan mogelijke imagoschade worden voorkomen. Ook wordt er met een inspectie gecontroleerd of er wordt voldaan aan specifieke eisen die een keten stelt aan verschillende vestigingen. Hiernaast zijn er ook voedselveiligheidsinspecties.

Eigen systeem of hygiënecode

Wij voeren voor je volledig onafhankelijke en objectieve inspecties uit. Dit kan tegen een hygiënecode, maar ook tegen jouw eigen systeem. Onze auditoren hebben actuele kennis van voedselveiligheidsschema’s. Hierdoor hebben zij snel aandacht voor de zwakkere processchakels en brengen zij makkelijk risico’s in kaart.

Het is mogelijk dat wij de inspectie volledig op maat uitvoeren. Hierbij maken wij bijvoorbeeld gebruik van jouw eigen inspectielijst. In overleg bepalen wij welke onderdelen wij meenemen bij de inspectie, zoals hygiëne, presentatie van producten of eisen vanuit de keten of franchiseorganisatie. De resultaten verwerken wij met behulp van jouw eigen systeem of wij stellen met ons systeem een rapportage op.

Hulp nodig bij een inspectie? Neem dan nu contact met ons op.

Hygiënecode Normec A&I boxarrow-up

Meer informatie

Ben je benieuwd wat onze auditoren en inspecteurs voor jouw inspecties kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen