• Nederlands

Leveranciersaudits

Transparantie speelt binnen de gehele voedselketen een steeds belangrijkere rol. Daarbij zijn leveranciersaudits van groot belang. Leveranciers moeten effectief risico’s voor de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen beheren. Hulp nodig bij een leveranciersaudit? Wij ondersteunen je graag.

Met een leveranciersaudit beoordelen wij of je leverancier volgens de juiste richtlijnen werkt en levert. Het doel is dan ook om de voedselveiligheids-, kwaliteits- en/of contractafspraken met je leverancier te kunnen borgen. Onze auditoren zijn op de hoogte van alle laatste normen en eisen en kunnen je goed adviseren.

Ketenborging

Wij voeren audits geheel op maat uit. Samen met jou bepalen wij een passend plan zodat jouw ketenborging in orde is. In overleg kijken wij wat er precies geaudit wordt, waar de focus moet liggen en hoeveel uur het gaat kosten. Zo beoordeelt de auditor specifiek de processen en producten die rechtstreeks verband houden met het geleverde product aan jouw bedrijf. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld klachten bij de bron worden aangepakt én worden voorkomen.

Hulp nodig bij een leveranciersaudit? Neem contact met ons op.

Leveranciersaudit boxarrow-up

Meer informatie

Ben je benieuwd wat onze auditoren en inspecteurs voor je kunnen betekenen op het gebied van een leveranciersaudit? Neem dan nu contact op via het formulier. Wij helpen je graag.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen