• nl

Leveranciersaudits

Transparantie speelt binnen de gehele voedselketen een steeds belangrijkere rol. Daarbij zijn leveranciersaudits van groot belang. Leveranciers moeten effectief risico’s voor de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen beheren. Hulp nodig bij uw leveranciersaudit? Wij ondersteunen u graag.

Met een leveranciersaudit beoordelen wij of uw leverancier volgens de juiste richtlijnen werkt en levert. Het doel is dan ook om de voedselveiligheids-, kwaliteits- en/of contractafspraken met uw leverancier te kunnen borgen. Onze auditoren zijn op de hoogte van alle laatste normen en eisen en kunnen u goed adviseren.

Ketenborging

Wij voeren audits geheel op maat uit. Samen met u bepalen wij een passend plan zodat uw ketenborging in orde is. In overleg kijken wij wat er precies geaudit wordt, waar de focus moet liggen en hoeveel uur het gaat kosten. Zo beoordeelt de auditor specifiek de processen en producten die rechtstreeks verband houden met het geleverde product aan uw bedrijf. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld klachten bij de bron worden aangepakt én worden voorkomen.

Leveranciersaudit boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze auditoren en inspecteurs voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier. Wij helpen u graag.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen